Jeanette Dlouhy - Certifierad kroppsterapeut
Start Rosenmetoden Jeanette Kontakt
Jeanette
Jag har varit verksam sedan 2006 i, Linköping, Stockholm, Belgrad mellan 2012 - 2016 och nu i Stockholm igen. I Belgrad hade jag den stora förmånen att få introducera Rosenmetoden i Serbien tillsammans med Mila Popovic. Läs mer om Rosenmetoden i Serbien på facebook, RosenMetodaSrbija

Min utbildning till certifierad Rosenterapeut (2008) och diplomerad Medicinsk Fibromassör har jag genom Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Grundläggande medicinsk utbildning, BMC Uppsala Universitet och stressfysiologi, Mittuniversitetet. Jungiansk psykologi, CG Jung Institut Zürich, Küsnacht.

Som medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund följer jag förbundets etiska regler och är behandlingskade- och ansvarsförsäkrad.

Rosenmetoden är en kraftfull metod som bygger på en djup respekt för kroppen och dess egen upplevelse och sanning i sig själv. Terapeuten fixar inte till eller manipulerar utan vägleder och följer, med mjuk och respektfull beröring, med dig till avstängda, bortträngda eller ännu ej upptäckta platser i dig själv. Den här metoden ger dig möjlighet att uppleva din kropp och dig själv på ett helt nytt sätt.

Jeanette


Demonstration Dah teatern i Belgrad. Behandling