Start
Behandling
Rosenmetoden
Forskning
Tips
In english

Så går en behandling till

En konsultation tar ca en timme allt som allt varav själva behandlingen 45-50 min. Du ligger på en massagebänk, iklädd underkläderna, täckt över de områden som inte behandlas för tillfället. Först behandlas baksidan av kroppen, sedan framsidan. Efter behandlingen får du ligga kvar och vila i några minuter.

Mina händer vägleder din kropp till avspänning genom att utforska och lyssna med olika tryck och beröring i stället för att manipulera eller massera, med fokus på kroniska muskelspänningar. Muskelspänningar, kroppshållning och andningen är min vägledning i behndlingen.

När muskelspänningarna släpper ökar rörligheten i kroppen och andningen fördjupas. I och med att musklerna mjuknar ges också plats för vad spänningarna hållit tillbaka. Det finns utrymme för att utrycka det som hållits tillbaka, känslor, upplevelser och minnen. Jag är tränad för att kunna vara med dig när du är i kontakt med det som kommer upp.

Du får du räkna med att det kan ta ca 3 behandlingar innan du märker några effekter. Du väljer själv hur ofta du vill komma på behandling.

Behandling
Demonstrationsbehandling Dah teatern i Belgrad.